/

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Airsoft: Friend or Foe?


Εδώ και μέρες είχαν κάνει κράτηση σε ένα εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα Αττικής οι 3 ομάδες που θα συμμετείχαν στο public game που διοργάνωσαν οι Warlords airsoft milsim team και το greek airsoft και έτσι στις 30/9 βρέθηκαν όλοι στη ρεσεψιόν για να κάνουν check in.  



ΣΤΟΧΟΣ των δύο ομάδων ήταν να βρουν συνολικά 10 σημαίες και 3 φακέλους που θα εμπεριείχαν σημαντικές πληροφορίες για την επιβίωση των ομάδων. Νικήτρια ομάδα θα ήταν αυτή που στο τέλος θα είχε μαζέψει τους περισσότερους πόντους. H τριτη ομαδα, άλλοτε σαν ομάδα υποστήριξης & άλλοτε σαν ομάδα εχθρική, θα αποτελούσε το κρυφό χαρτί και θα γινόταν ευδιάκριτη από την στολή της, καθώς θα ήταν διαφορετική απο αυτές των άλλων δύο ομάδων.


Αξίζει να σημειωθεί η επαγγελματική συνέπεια των διοργανωτών, που ο κόσμος του airsoft εκτιμάει, και αυτό φαίνεται από τις συμμετοχές που υπερβήκανε το όριο των συμμετοχών αφήνοντας εκτός πολλούς παίκτες. Το γεγονός ότι κατέφτασαν άτομα και εκτός Αθηνών (όπως Κέρκυρα, Λαμία και άλλες περιοχές), αποδεικνύει τα παραπάνω.  


Το παιχνίδι έγινε με τη βοήθεια του GREEK AIRSOFT SHOP (Λεωφ. Αχιλλέως 82, Παλαιό Φάληρο) που ήταν και ο επίσημος χορηγός της διοργάνωσης. 

Υ.Γ. Το Sportackus μετά το τέλος του παιχνιδιού θα παραμείνει σε μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου για ξεκούραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
^ Scroll to Top